Soustředění

ZÁHLINIČTÍ FOTBALISTÉ NA SOUSTŘEDĚNÍ V JESENÍKÁCH
Jako každý rok se staly Jeseníky na čas domovem pro Záhlinické fotbalisty.Vesnice Černá Voda a chata Mate byly v termínu 15.2-18.2 jejich útočištěm, ze kterého každý den ve dvou fázích vyráželi k plnění tréninkového plánu.
Ve čtvrtek byl na programu volný výběh v délce deseti kilometrů po zdejších lesních cestách po kterém následovala tělocvična,kde se posilovalo,a trénovala obratnost.
Páteční dopolední TJ byla zaměřena na krátké výběhy do kopce pro posílení nohou a následné výkluzy v délce  jednoho kilometru po zdejším okolí.
Hřiště za místní školou poskytlo pro druhou fázi pátečního tréninku výborné podmínky pro zahrání si fotbálku,kde si hráči vyzkoušeli hru na těžkém terénu,zpracování míče,a pohyb vůbec,který ztěžoval mokrý sníh:
Sobotní dopoledne bylo ve znamení už trochu volnějšího tréninku před odpoledním přípravným zápasem na umělé trávě v nedalekých Mikulovicích.Někteří hráči si zahráli volejbal za chatou,a někteří zvolili vycházku na místní zříceninu hradu Kaltenštejn.S výsledkem přípravného zápasu byli nakonec spokojeni Záhliničtí borci,kteří porazili FK Mikulovice účastníka I.B třídy rozdílem čtyř branek 2-6.
Sestava Záhlinic-R. Vadura,T.Rusnok,T.Ngoc,J.Ledina,J.Miklík,T.Mrkvica,D.Kutnak,L.Paštěka,R.Jakvid,T.Motal,P.Malát,K.Matesko.
Branky-L.Paštěka 2,R.Jakvid,T.Mrkvica,T.Rusnok,,T.Motal.
Trenér Zdeněk Pudelka po odehraném zápase zhodnotil celé soustředění,které naplnilo jeho očekávání jak po stránce sportovní,tak po stránce společenské. Mužstvo i když nebylo kompletní plnilo všechny dané úkoly na sto procent. Vyzvedl také práci děvčat,které se staraly o celkový chod chaty,jídelníček,pitný režim a všechny ostatní věci spojené
se soutředěním.
Základem dobrých výsledků je dobrá parta a obětavost všech lidí co se kolem fotbalu točí a to v Záhlinicích funguje. Co říci závěrem, snad jen příští rok v Černé Vodě.
Kouč mužstva, Zdeněk Pudelka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *