První jarní výhra

SLUŠOVICE B – ZÁHLINICE 1:2 (1:1)

První jarní zápas a důležité venkovní vítězství na půdě Slušovic se zrodilo po poctivém výkonu celého mužstva na těžkém terénu. Do zápasu jsme vstoupili odhodlaně, ale byli to domácí, kteří od začátku zápasu udávali tempo hry. My jsme ovšem hráli zodpovědně a přes menší držení míče jsme domácí do vyložených šancí nepouštěli. V druhé polovině prvního poločasu se hra začali vyrovnávat, ale paradoxně po jedné z mála chyb se dostal domácí hráč sám do pokutového území a přesnou střelou překonal našeho brankáře. To nás naštěstí nepoložilo, zanedlouho po brejkové situaci dva na jednoho načasoval Patrik Malát přesnou přihrávku Paštěkovi, který střelou o tyč vyrovnal.

Po přestávce již tempo hry na těžkém terénu nebylo tak velké, ale otěže zápasu jsme převzali do rukou my. Hrozili jsme hlavně po pravé straně, kdy se za záda obránců několikrát dostal Dušek, ale nebylo mu dnes přáno, navíc někdy i velkým kusem štěstí podržel domácí jejich brankář. Domácí už tolik nebezpeční nebyli, ale z ojedinělé šance nás excelentním zákrokem podržel Černocký. My jsme stále hrozili z rychlých brejků a rohových kopů, kdy měl dvakrát velkou šanci Zapletal. Nakonec se nám podařilo dát druhou branku, kdy jsme po střele Dutkeviče otočili zápas na konečných 1:2.

Odvážíme si cenné 3 body, ale vítězství bylo zasloužené. Klukům chci poděkovat za nasazení a bojovnost a věrným fanouškům za podporu.

SESTAVA ZÁHLINIC: ČERNOCKÝ – NOVOTNÝ, ZAPLETAL, MRÁZEK, MALÁT J. – DUŠEK, VACULÍK, MALÁT D., DUTKEVIČ – PAŠTĚKA (C), MALÁT P.

NA STŘÍDÁNÍ: POSPĚCH, VRÁNA, MINGISULTANOV, JAKVID, BUREŠ,

STŘELCI: PAŠTĚKA, DUTKEVIČ.

Děkujeme Vše příznivcům, kteří nás dojeli podpořit k vítězství.

Zároveň bychom Vás rádi pozvali na další mistrovské utkání, které odehrajeme opět na venkovním hřišti ve Hvozdné. Start utkání je v sobotu 15:00 hod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *