Body zůstaly v Kvasicích

V sobotu 17. srpna vyjelo naše mužstvo do Kvasic s cílem zopakovat vítězný výkon z minulého kola. Proti nám nastoupilo mužstvo FC Kvasice B posílené řadou hráčů z „áčka“, zřejmě z tohoto důvodu si také vyžádali přesun termínu utkání z neděle na sobotu, protože jinak by tyto posily nemohly nastoupit.
Začali jsme ofenzivně a hned z první akce ve třetí minutě po přímém kopu Rusnoka přiklepl Šustek na zcela volného Jakvida a „Kvído“ nekompromisně poslal náš celek do vedení. První poločas se odehrával střídavě před oběma brankami, v 37. minutě přihrál domácí hráč na hranici ofsajdu a Janoštík po zpracování levou nohou překonal našeho brankáře Radima Vaďuru. Do šaten se šlo za stavu 1 : 1.
Po přestávce soupeř po křížné nahrávce využil špatné postavení našich obránců, dostal se do brejkové situace, kterou bezpečně proměnil Dočkal ve vedoucí gól.
V 59. minutě dostal náš kapitán Ladislav Paštěka od rozhodčího druhou žlutou kartu za údajné zakopnutí míče a byl poslán pod sprchy. Naši hráči sice bránili ze všech sil a současně se rychlými brejky snažili o vyrovnání, ale v závěru soupeř v přečíslení 2x skóroval a upravil výsledek na 1:4. Jednoznačně nejslabší figurou na hřišti byl hlavní rozhodčí Oldřich Závojský, který utkání hrubě ovlivnil a nezvládl.
Příští zápas hrajeme proti TJ Počenice na jejich hřišti v neděli 25. 8. 2019 od
16:30 hodin.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *