TJ Sokol Záhlinice-FK Lubná 1959

Prvnímu jarnímu domácímu zápasu na skvěle připraveném trávníku počasí vůbec nepřálo.Foukal silný nárazový vítr,který si chvílemi s míčem dělal opravdu co chtěl.První poločas se domácí snažili kombinovat ale přihrávky byly často nepřesné,první dotek s míčem nebyl kvalitní a tak se do šancí ke střelení vedoucí branky  nedostávali. Místo střelby ze střední vzdálenosti přicházely nákopy, dlouhé centry se kterými si útočníci nevěděli rady.Po jednom z rohů kdy došlo v malém vápně hostujícího celku ke zmatku se míč odrazil k domácímu Malátovi a ten se levou šajtlí nemýlil.To vše se odehrálo ve 12.min.Hosté nadále hráli svoji hru,byli rychlí,důrazní,ale do vyložených šancí se nedostávali.Ve 32.min.se jim podařilo vyrovnat,ale pro faul na domácího brankáře branka nebyla uznána.V samotném závěru první půle se domácí kapitán Paštěka sám řítil na brankáře hostí,přehodil jej ale míč těsně minul zařízení.

Druhý poločas byli hosté aktivnější,snažili se s nepříznivým výsledkem něco udělat a domácí obrana se dostávala často pod tlak pod kterým neřešila situace často tak jak by chtěla.Záložní řada nepodržela míč, spíše jen vyplňovala prostor což ale bylo málo a tak zákonitě přišel trest.V 66.min. zahrávali hosté jeden z mnoha rohů  a obrana neuhlídala zadní prostor malého vápna a Rybenský v klidu hlavičkoval do brány.Od vyrovnání měli hosté ještě dvě šance,ale dokonce utkání se již skóre neměnilo, tak přišly na řadu pokutové kopy. Ve třetí a čtvrté sérii domácí borci vyhořeli tak dva body putují na Lubnou. V domácích  zápasech bychom měli bodovat naplno, a když se to nepodaří tak divák musí mít pocit, že jsme tam nechali všechno. Fotbal se  hraje pro lidi a to si musíme všichni uvědomit čím dřív, tím líp.

Sestava-1 Vadura,2 Polák,3 Hejník,4 Kutnák,(84.Matesko)5 Ledina,(46.Šustek)6 Jakvid,8 Horák,10 Paštěka,12 Huynh Ngoc Tiep  Tomáš Goc,14 Malát,16 Rusnok.

Náhradníci-7 Šustek,9 Matesko,15 Motal,17 Pospíšil.

ŽK–  Horák,Havlík.        Branky-12 Malát,66.Rybenský              Rozhodčí–  Mucha,AR1 Paštěka,AR2 Chýla

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *