Pohár zůstal v Záhlinicích

Vítězství Memoriálu Ladislava Nováka a Vratislava Šustra zůstalo po 6 letech na domácí půdě.

V Sobotu 28.07.2018, se na trávníku v Záhlinicích konal 13. ročník memoriálu Ladislava Nováka a Vratislava Šustra. Sobotní poledne nám nabídlo tropické počasí, ve kterém bylo opravdu úmorné hrát fotbal. Jen málo kdy se obloha zatáhla a jednou na 10 minut nám umožnila zvlhčit vzduch.

Bohužel i trávník napovídal tropickému vedru, ale snad se počasí umoudří a spadne i nějaký déšť.

Jak je zmiňováno v minulém příspěvku, memoriál se konal za účastí týmu z 1.B třídy a to Admiry Hulín a Újezdce u Přerova. Další dva účastníky doplnily týmy z Okresního přeboru a to: Mysločovic a domácích Záhlinic. Systém hry byl nastaven tak, že se vylosovali dvojice, které se utkali hned o finálový zápas .

Před prvním zápasem, jsme tak uctili minutou ticha na jejich počest.

1. SEMIFINÁLE : ZÁHLINICE – MYSLOČOVICE 5 : 0 ( 0 : 0 )

Zhruba v 13:00 se konalo rozlosování. Los nám připravil zajímavá utkání, hned v 1. zápase poměřil tým Záhlinic síly proti známému sokovi z Mysločovic. Poločasový výsledek 0 : 0 nevypovídal o nudném zápase, ale o neproměněných šancích na obou stranách. Do druhého poločasu jsme vstoupili jednoznačně lépe. Zápas jsme převzali do svých rukou a soupeře jednoznačně přehráli výsledkem 5 : 0.

2. SEMIFINÁLE : ADMIRA – ÚJEZDEC 1 : 2 ( 1 : 0 )

Střet dvou týmu z vyšších soutěží nabídl celkem kvalitní podívanou. Jako první se o změnu skóre postaral tým Admiry, ale vedení jim vydrželo pouze do poločasu. Hráči Újezdce předváděli sympatický výkon a dokázali vývoj zápasu otočit z 1 : 0 na konečných 1 : 2 ve svůj prospěch.

O 3. MÍSTO : ADMIRA – MYSLOČOVICE 2 : 0 ( 1 : 0 )

V zápase o 3 místo byla Admira favorit. Svojí roli potvrdila, ale bohužel pro ní, 90% svých brankových příležitostí nedokázala proměnit. Když už útočníci Admiry překonali snad všechny překážky, tou poslední jim byla branková konstrukce která jí nepovolila skórovat. Je třeba zmínit, že i u Mysločovic byla vidět snaha překvapit a zaskočit Admiru.

FINÁLE : ZÁHLINICE – ÚJEZDEC 5 : 0 ( 3 : 0 )

Ve finále si to rozdali vítězové svých semifinálových klání. Záhlinice vstoupili do utkání lépe, a to hned v 1 poločase, kdy snad svojí životní trefou rozvlnil síť domácí kapitán Paštěka. Ten doslova vymetl šibenici ze zhruba 20 – 25 metrů. Do poločasu jsme dokázali změnit skóre ještě jednou.

V druhém poločase jsme dokonali vývoj zápase v jistotu vítězství, kdy jsme přidali ještě další 3 branky. Nutno pochválit celý Záhlinický tým, obranu a brankáře Vaďuru za bezgólový průběh memoriálu.

Celkové umístění: SKÓRE

1. ZÁHLINICE 10 : 0
2. ÚJEZDEC 2 : 6
3. ADMIRA HULÍN 3 : 2
4. MYSLOČOVICE 0 : 7

Ocenění pro nejlepšího střelce memoriálu získal domácí Tomáš Mrkvica se 3 vstřelenými góly.

Pochvalu a poděkování zaslouží všichni, kdo se Memoriálu zúčastnili. Ať už diváci, tak samotní hráči všech týmů a oba rozhodčí.

Ještě jednou děkujeme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *