Rezerva Kvasic byla v derby ůspěšnější.

ZÁHLINICE – KVASICE 2 : 4 ( 1 : 3 )

Poslední domácí utkání sezóny skončilo doslova fiaskem.

K poslednímu domácímu utkání jsme na svém hřišti svedli bitvu s nedalekými Kvasicemi, kteří na tom byly bodově nastejno. Letošní ročník jsme domácí zápasy celkem zvládali, kdy to byli pouze Těšnovice, kteří nám uštědřily porážku v základní hrací době. V plánu jsme měli samozřejmě vyhrát za plný počet bodů.

Začátek utkání se nám nevyvedl, Radek Janoštík který přicestoval s „B“ týmem ukázal, že mu střílení branek v okresním přeboru jde. V 5. minutě dostal pas za obranu, který zpracoval a umístil k pravé tyči. Hned od začátku jsme tedy museli dotahovat sokův náskok. Tým se začal projevovat více aktivně a zásluhou mu přišla vyrovnávací branka, kdy se po pravé straně uvolnil Mrkvica a před prázdnou bránu míč naservíroval Paštěkovi, který míč z první uklidil do branky. Povedlo se nám tedy vývoj utkání zvrátit.

Klíčový moment přišel v 33. minutě, kdy po velké hrubce brankáře Vaďury se dostali hosté k velice laciné brance. Do té doby jsme soupeře mírně přehrávali a vytvářeli si šance ke skórování. Bohužel ke kvalitě utkání nepřispěl rozhodčí Oldřich Závojský, který hru zbytečně kouskoval. Hra začala být nervózní a to opět potrestal Radek Janoštík, který po individuálním slalomu ze své vlastní poloviny prošel až k brance a v klidu míč uklidil do brány. Skóre zápasu tak bylo 1 : 3, což bylo velice frustrující.

Ve 43. minutě navíc musel vystřídat kapitán Paštěka, který se po střetu s hostujícím hráčem zranil a nemohl pokračovat ve hře. Nahradil jej Patrik Polák. Poločas byl tedy gólově bohatý, ale bohužel 3 branky do domácí sítě.

Do druhého poločasu jsme opět vstoupily aktivněji, jelikož jsme se snažili opět dohnat 2 gólové manko. Do druhého poločasu nenastoupil domácí Kutňák, který měl problémy s tříslem. K dohnání manka nám pomohl hostující kapitán, kdy v 58. minutě obdržel 2. žlutou kartu a tedy následně červenou. Tuhle výhodu zužitkoval Karel Matesko, který se trefil snad životní střelou, který byla opravdu výstavní.

Kontaktní branka na 2 : 3 nás opět povzbudila a dočkali jsme se vyrovnávací branky, kdy se po propadlém centru dostal k míči Tomáš Mrkvica a lobem vsítil branku na 3 : 3, bohužel branka nebyla uznána z důvodu ofsajdového postavení, který byl odmáván absolutně nesmyslně. To už bohužel nikdo nezmění.

Hosté naposledy udeřili z brejku v 82.minutě, kdy ztratil míč na svojí polovině Hejník a hostující Janoštík se řítil opět sám na branku. Přepadl přes ruky ležícího Vaďury a tím pádem následovala červená karta a navíc penalta. Do branky se musel postavit střelec 2. branky Karel Matesko a je smůla, že nařízené penalta skončila v bráně. Na míč si sáhl, ale vytěsnit ji mimo branku nedokázal.

Ve zbytku utkání jsme již nenašli sílu se zápasem něco udělat. Hosté tedy berou všechny 3 body. Záhlinicím nezbylo nic jiného než přijmout, ačkoliv utkání slušela při nejmenším remíza.

Děkujeme Všem, kteří nás přišli podpořit na poslední domácí utkání. Moc si toho vážíme.

SESTAVA: VAĎURA, LEDINA – RUSNOK – MATESKO – HEJNÍK, JAKVID – POLEDŇÁK – KUTŇÁK – MRKVICA, PAŠTĚKA ( C ) – MALÁT

NA STŘÍDÁNÍ: MOTAL, POLÁK, POSPÍŠIL

STŘELCI: PAŠTĚKA, MATESKO

ROZHODČÍ: ZÁVOJSKÝ OLDŘICH

DIVÁKŮ: 85

Oba poslední zápasy odehrají Záhlinice na venkovní půdě. V neděli se představí na Lubné, začátek utkání 14:30hod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *