Tři body nám tentokrát sebral soupeř.

ZÁHLINICE – TĚŠNOVICE 0 : 4 ( 0 : 1 )

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé, tráva, venku a příroda

9. kolo nám přivezlo kvalitního soupeře z vyšších příček tabulky okresního přeboru. Mezi celky byl 3 bodový rozdíl, který jsme měli v úmyslu smazat a dotáhnout se tak na soupeře.

Začátek utkání byl jednoznačně lepší od domácí Záhlinic, kteří měli více ze hry. Menší šance byli na obou stranách, a hra se celkově vyrovnávala. Bohužel v 18. minutě přišla velká hrubka, kterou vytvořil domácí brankář Vaďura, kdy mu vyklouzl míč z rukou a hostující Dominik Malát tak uklízel míč do prázdné brány. Laciná branka, která nás trochu dostala pod tlak.

V průběhu prvního poločasu již žádná velká akce na žádné straně neproběhla, hra byla velice soustředěná a žádné mužstvo nechtělo udělat další chybu, který by utkání rozhodla tak brzo.

Do druhého poločasu jsme to byly opět my, kdo do zápasu vlítl a snažil se na domácí půdě korigovat výsledek ve svůj prospěch. První veliká šance na vyrovnání přišla ze začátku poločasu, kdy záložník Ledina vyslal krásnou přihrávkou do běhu Mrkvicu, který se snažil zakončovat z hranice velkého vápna na zadní tyč, bohužel ale mířil nepřesně. Hned na to se dostal do šance zmíněný Ledina, ke kterému propadl míč z autu. Ledina se ocitl tváři v tvář hostujícímu brankáři, ale z bezprostřední blízkosti neuklidil míč kamkoliv do brány, nýbrž přestřelil.

Nedáš – dostaneš se tedy klasicky potvrdilo, když hned v zápětí skóroval opět Dominik Malát. Výsledek 0 : 2 už přinesl klid na kopačky Těšnovických hráčů, ale Záhliničtí se snažili ještě vymyslet něco, co by dokázalo změnit výsledek zápasu.

Následně z pravé strany vyprodukoval do vápna centr Tomáš Mrkvica, který našel kapitána Ladislava Paštěku, který byl ve vápně zastaven pomocí faulu a tak se pískala jednoznačná penalta. Kontaktní branku nám však nepřinesla, protože faulovaný Paštěka penaltu neproměnil. To už bylo jasným důkazem, že dnes při nás štěstí stát nebude.

Za zmínku stojí i hlavička Těšnovických z rohového kopu, která jen těsně míjela branku.

Střídající Motal se snažil proti Těšnovicím opět prosadit, ale střela z hranice velkého vápna kterou vyslal na bránu se odrazila podle pomezního pouze na čáru a mimo branku. Diváci zase oponovali jasnou kontaktní brankou, kdy míč přesáhl brankovou čáru.

Otevřená hra tedy přinesla hostujícímu celku 3. branku, kdy se na zadní tyči objevil hostující záložník a z těžkého úhlu dokázal z první uklidit míč do brány. Frustrovaný zbytek zápasu, kdy jsme se dostali pod deku podtrhl brankou na 0:4 hostující útočník. Záhlinickým hráčům dnes štěstí velice nepřálo a ačkoliv vypadá výsledek jednoznačně, průběh zápasu tomu zcela určitě neodpovídal. Přijel k nám kvalitní soupeř, který byl celý zápas koncentrovaný.

Do dalšího zápasu se musíme velice rychle vzchopit a předvádět fotbal, který dokážeme zahrát.

Děkujeme všem kteří nás přišli podpořit. Pevně věříme že v dalším domácím zápase dokážeme naplno bodovat.

SESTAVA: VAĎURA, HEJNÍK – POLÁK – RUSNOK – MATESKO, PAŠTĚKA ( C ) – KUTŇÁK – LEDINA – ŠUSTEK, MRKVICA – MALÁT

NA STŘÍDÁNÍ: POSPÍŠIL, MOTAL, RYGÁL, BUREŠ

DIVÁKŮ: 90

ROZHODČÍ: ZAKOPAL

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *