Záhlinice doma bodovaly naplno.

ZÁHLINICE – CHVALČOV 5 : 0 ( 2 : 0 )

V neděli se odehrálo další mistrovské utkání na domácí půdě. Tentokrát jsme hostily tým z Chvalčova, který je zatím na poslední příčce. Již při rozcvičce jsme zjistili že hosté přijeli v 10 i s brankářem, naštěstí se 11. hráč připojil ještě před zápasem.

Záhlinice vstoupili do zápasu aktivně a hned v první šanci nás mohl poslat do vedení domácí Malát, ale z malého vápna nedokázal hlavičku usměrnit do brány. Je pravda, že podvědomě jsme zápas vypustili a tak přišli i tutové šance na hostující straně, k jejich smůle jim chyběla koncovka.

Šancí bylo mnoho na obou stranách, hlavně ze strany domácích Záhlinic. Jednu takovou proměnil po rohovém kopu obránce Karel Matesko , který se postaral o první změnu skóre. O další zářez na pažbě se postaral domácí útočník Patrik Malát, který vsítil krásnou střelou branku do šaten. Poločasový výsledek byl tedy příznivější pro domácí Záhlinice, 2 : 0.

V druhém poločase se hra Záhlinic uklidnila a převzali jsme otěže zápasu, hru jsme kontrolovali a přidali i branky. V druhém poločase řádil domácí záložník Radek Jakvid, který přidal dvě branky. Pátou branku si připsal domácí žolík Tomáš Motal, který opět skóroval. Druhý poločas se už jen dohrával, kdy hostující obránce po střetu s Motalem musel odejít ze hřiště kvůli zranění hlavy. Pevně věříme, že je obránce z Chvalčova již v naprostém pořádku a odnesl si jen šrám ze souboje.

Moc fotbalový zápas jsme nenabídli, ale splnili roli favorita a úspěšně bereme 3 povinné body. Záhlinice se aktuálně nachází na 8 dělené příčce.

Mimo zápas bych chtěl za tým přivítat novou posilu do týmu, kterou se stal Robin Poledňák z Chropyně. Robin s námi odehraje podzim a doufáme že se mu u nás bude líbit. Také bych mu rád popřál hodně úspěchu a zdaru ve fotbale.

Děkujeme všem kteří přišli podpořit domácí borce.

SESTAVA: VAĎURA, HEJNÍK – RUSNOK – MATESKO – POLÁK, MRKVICA – KUTŇÁK – ŠUSTEK – JAKVID, PAŠTĚKA ( C ) – MALÁT

NA STŘÍDÁNÍ: MOTAL, POLEDŇÁK, RYGÁL, POSPÍŠIL

STŘELCI: MATESKO, MALÁT, MOTAL, JAKVID 2X

ROZHODČÍ: ZÁVOJSKÝ OLDŘICH

DIVÁKŮ: 60

!! POZOR !! Další zápas se odehraje v SOBOTU na venkovním hřišti ve Střílkách. Začátek utkání je v 15:30hod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *