Zápas rozhodl dvěma brankami Honza Šustek.

ZÁHLINICE – CHVALČOV 2 : 0 ( 2 : 0 )

V neděli se odehrál na domácím trávníku duel, ve kterém jsme chtěli doma předvést dobrou hru a konečně brát 3 body.

Představil se u nás tým z Chvalčova, který obývá spodní příčky tabulky. Ovšem ani tuhle skutečnost jsme nechtěli podcenit a tak jsme do zápasu vstoupili aktivně a přidali jsme i více bojovnosti než v předchozích domácích utkáních. To nám hned od začátku zápasu přineslo několik šancí a velkou převahu, kdy jsme soupeře doslova uzamkli na soupeřově polovině. Hned v první šanci si centr ve vápně našel Patrik Malát, který k jeho smůle dokázal míč nasměrovat hlavou jen o několik centimetrů vedle brány. V další příležitosti se objevil druhý útočník Petr Horák, kdy jeho střela z dálky míjela levou tyč. Po těchto šancích, jako by zase na domácí padla deka a tak bylo potřeba minimálně jednu šanci proměnit. To se podařilo Honzovi  Šustkovi,  který se po centrovanému míči dostal k odraženému míči, který uklidil technickou přízemní střelou k levé tyči. Vedení nás uklidnilo a hned za dvě minuty jsme se mohli radovat znovu. Střelcem byl opět Honza Šustek, kdy se jako první zorientoval u dorážky ve velkém vápně a střelu poslal k levé tyči..

V poločase se odcházelo do šaten za stavu 2 : 0 pro domácí tým Záhlinic.

Ponaučili jsme se s předchozích zápasů a do druhého poločasu jsme vstoupili s větším klidem. Výsledek 2 : 0 byl pro nás dostačující a tak jsme se snažili držet míč a kombinovat. Dařilo se nám hru roztahovat a vznikali další šance, avšak žádné vyložené ,,tutovky”. Naopak soupeř po naší chybě měl jednu velkou příležitost, kdy hostující útočník dostal pěknou přihrávku mezi stopéry, ale domácí brankář skvěle vyběhl a vychytal ho. K dalším šancím jsme již soupeře nepustili a konec utkání jsme kontrolovali na rozdíl od předchozího utkání.

Konečně se nám doma podařilo vyhrát a zaslouženě bereme plný počet 3 bodů.

Děkujeme hojnému počtu fanoušků, kteří podpořili domácí borce.

SESTAVA: Vaďura , Ledina – Rusnok – Ngoc – Hejník, Jakvid – Paštěka (C) – Kutňák – Šustek, Malát – Horák

NA STŘÍDÁNÍ: Motal, Bureš, Mrkvica, Polák, Pospíšil

STŘELCI: Šustek 2x

ROZHODČÍ: Skyba

POČET DIVÁKŮ: 100

Následně bychom Vás rádi pozvali na další mistrovské ,, derby “, které se odehraje v neděli na hřišti nedalekých Kvasic. Start utkání je v 16:30hod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *