O body s Komárnem jsme přišli 3 minuty po vyloučení hostujícího Žejdlíka.

Záhlinice : Komárno – Osíčko ( 1 : 1 ) 2:3 pp.

V neděli se odehrál další domácí zápas s týmem FK Komárno – Osíčko. Bohužel jsme nedokázali navázat na bezvadný výkon z venkovního zápasu proti Němčicím, kdy domácí tým podlehl na své půdě po 2 letech. Do utkání s Komárnem jsme vstoupili aktivně, kdy jsme si dokázali vytvořit několik šancí, kdy po centru Tomáše Mrkvici si naskočil na centr domácí Jakub Ledina, avšak bohužel, jeho pokus zatím orazítkoval břevno. Po 15. minutovém tlaku se hra celkově vyrovnala, konec konců pro nás to byl hostující kapitán Majkus, který po skrumáži v malém vápně se jako první zorientoval a poslal svůj tým střelou k vzdálenější tyči do vedení.

Netrvalo dlouho, a domácí útočník Petr Horák načasoval perfektní přihrávku, kterou zakončil Tomáš Mrkvica. Stav tak vyrovnal na 1:1. Za takového stavu se šlo i do šaten.

Do 2. poločasu jsme vstoupili velmi aktivně, kdy jsme si vytvořili několik slušných příležitostí. Ta hlavní přišla v 50. minutě, kdy domácí útočník Tomáš Mrkvica navedl balón na střed a přihrávkou do uličky vyslal do gólové příležitosti Jakuba Ledinu, který tak upravil stav na 2:1 z pohledu domácích.

V 70. minutě obdržel hostující obránce Žejdlík 2. žlutou kartu, po které se musel poroučet z hrací plochy. Bohužel tahle výhoda nám moc k výkonům nepřidala, kdy 3 minuty po vyloučení se za domácí obranu dostal Hošťálek, který byl podle rozhodčího zastaven nedovoleným způsobem. Nařízenou penaltu proměnil Majkus bez problémů.

Domácí Záhlinice se snažili vytvořit nátlak na soupeře, ovšem žádný gólový přinos nám to nepřineslo.

V penaltovém rozstřelu se štěstí přiklonilo na stranu hostujícího týmu.

Sestava: Pospíšil, Polák – Rusnok – Ngoc – Hejník, Šustek – (C) Paštěka– Kutňák (46´ Matesko) – Ledina, Mrkvica – Horák (66´ Bureš)

Náhradníci: Vaďura, Matesko, Bureš, Rygál, Motal

Střelci branek : Mrkvica, Ledina

Zároveň bychom Vás s radostí pozvali na další zápas, který se odehraje tuhle sobotu v Počenicích. Start utkání 16:30hod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *