Příprava: Záhlinice – Louky u Zlína 2:1

V krásném slunečném počasí jsme na hulínské umělce v sobotu 10.3. přivítali fotbalisty z SK Louky u Zlína.
Začátek prvního poločasu se nesl v duchu očekávání co jeden od druhého může čekat. Domácí se snažili hrát aktivně,rozehrávali míče od zadáků, kombinovali, ale finální přihrávky se nedařily. První branka padla až z penalty, kdy nová akvizice v domácím dresu Petr Horák si dělal prostor pro zakončení a byl ve vápně faulován.
Penaltu s přehledem proměnil Ladislav Paštěka a domácí šli do vedení 1:0. To bylo v prvním poločase asi tak všechno, hosté se do vážné brankové příležitosti nedostali.
V druhém poločase se obraz hry trochu změnil, hosté se začali více prosazovat, byli důraznější v osobních soubojích a domácí hráči byly u všeho pozdější. Hostům se podařilo vyrovnat, kdy domácí brankář vytvořil obrovskou minelu,  netrefil míč tak jak chtěl a ten se za přispění útočníka hostí ocitl v síti. Ze strany domácích se nehrál žádný oslnivý fotbal, ale přesto byly k vidění pěkné kombinační akce na jeden dotek, které golem bohužel neskončily.
Konečný výsledek 2:1 pro  domácí stanovil hráč Honza Šustek, který po přihrávce Tomáše Mrkvici prostřelil brankáře hostí.
Jak minulý tak i tento zápas nám ukázal hodně pozitivního v naší hře, ale k úplné spokojenosti musím přiznat, že to je ještě není.
Máme na čem stavět a to je myslím to nejdůležitější.
Branky: Paštěka Ladislav,Šustek Jan.
Sestava:Radim Vadura,Ladislav Paštěka,Karel Matesko,Patrik Polák,Lukáš Hejník,Tomáš Mrkvica,David Kutnak,Jakub Ledina,Jan Šustek,Patrik Malát, Petr Horák.
Náhradníci:Jakub Miklík,Tomáš Motal.

Zdeněk Pudelka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *